Wellness

WELLNESS


Tendința Wellness se manifestã în toate domeniile vieții, începând de la sport, nutriție, sãnãtate pânã la frumusețe, muncã, odihnã și relaxare.

Nutriția și mișcarea joacã un rol important în viața fiecarui om. Suplimenții nutritivi din alimentele sãnãtoase, plantele, bãuturile naturale, alimentele ecologice, exercițiile de fitness, ședințele de masaj sunt doar câteva din posibilitãțile care conduc la un stil de viațã sãnãtos.
Grand Fitness nu este o simplã salã de antrenament, ci un concept gândit în cele mai mici detalii, care oferã servicii complete și complexe.

Cabinete de masaj


Gama noastră de masaje se concentrează pe recuperarea musculară, regenerarea țesuturilor, îmbunătățirea stării pielii şi a circulației sanguine, precum şi relaxarea musculaturii.
Tratamentele Grand Fitness sunt destinate să stimuleze corpul, mintea și sufletul pentru o experienţă individuală iar echipa noastră de profesioniști se va asigura că oferă tratamentul potrivit nevoilor fiecăruia.

 

Serviciile pe care le oferim:

- masaj terapeutic
- masaj de relaxare
- masaj anticelulitic
- reflexoterapie
- masaj segmentar
- masaj cu beţe de bambus 


Vitamin Bar


Oferim o gamă largă de suplimente nutritive adresate tuturor persoanelor indiferent de sportul practicat și obiectivul ales. Bucură-te de gustul lor delicios și de numeroasele lor beneficii.

Sauna 


Sauna este ideală pentru imunitate, eliminarea răcelilor și pentru ȋmbunătăţirea vizibilă a sănătăţii tenului. Temperatura foarte ridicată din interiorul saunei ajută ȋn detoxifierea organismului, prin transpiraţie intensă, efectul purificator al saunei fiind incontestabil.


Grand Fitness are la bazã conceptul de a aduce în viețile oamenilor cea mai purã formã a unei vieți sãnãtoase.

Vã așteptãm cu drag la relaxare!

Daniela Petrisor Ciprian Manu 

MASAJ DE RELAXARE

Ajutã la eliminarea toxinelor din corpul uman și creeazã o stare de relaxare totalã și profundã, îmbunãtãțind circulația limfaticã și pe cea sanguinã. Ȋn general, masajul de relaxare are un efect antistres și este recomandat tuturor persoanelor indiferent de vârstã și sex: adulți, copii, sugari, adolescenți sau nou-nãscuți.

Acest tip de masaj poate fi efectuat pe tot corpul, numindu-se masaj de relaxare total sau pe o zonã a corpului uman, sub denumirea de masaj de relaxare parțial sau segmentar și are drept scop principal relaxarea generalã și înlãturarea oboselii. Este realizat cu manevre lente, de intensitate redusã și orice masaj de relaxare ar trebui asociat cu elemente de meloterapie și aromoterapie.
Manevrele și tehnicile specifice folosite în masajul de relaxare au drept scop accelerarea circulației sanguine la nivelul fiecarui segment sau organ.

Efectele benefice ale masajului de relaxare:

Îmbunãtãțește circulația sanguinã și limfaticã
Ajutã la eliminarea toxinelor din organism
Relaxeazã musculatura
Eliminã oboseala accentuatã
Crește elasticitatea pielii
Ajutã la regenerarea țesuturilor 

MASAJ TERAPEUTIC

În ziua de astăzi, orice masaj profesional este terapeutic, cu beneficii reale asupra sănătății. Dar expresia “masaj terapeutic” este folosită pentru a indica faptul că masajul va fi un pic mai intens decât un masaj de relaxare şi poate avea în vedere vindecarea unor probleme specifice de sănătate.
Efectele masajului terapeutic în cazul traumatismelor sau al bolilor sunt de ameliorare, întreținere, mergând până la vindecarea completă.
Este indicat într-o serie de boli grave unde masajul are rol de întreținere sau de menținere în funcție a unor structuri musculare și nervoase sau a unor organe vitale. Masajul terapeutic poate fi de mai multe tipuri: total, parțial sau local. Se efectuează după indicații de specialitate din partea medicului, cu mijloace specifice, soluții și creme terapeutice.

Efectele benefice ale masajului terapeutic:

Îmbunătățirea circulației sanguine periferice
Tonicitate mai mare a tuturor mușchilor flasci și a celor slăbiți
Eliberarea de acid lactic stocat la mușchi datorită efortului prelungit
Fluiditate mai mare prin mișcări care au un sens invers circulației sanguine
O mai bună funcționalitate a sistemului nervos central care comandă aceste glande
Activarea circulației hormonale datorată bunei circulații sanguine

MASAJ ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic se efectuează cu ajutorul unor manevre și prize specifice care tonifică zona afectată, asigură troficitatea celulară și distribuie uniform lichidul interstițial (dintre celule), oferind astfel un aspect neted pielii. De asemenea se stimulează drenarea limfatică și circulația sanguină, fapt ce ajută la eliminarea compușilor toxici.

Acest tip de masaj reprezintă soluția ideală pentru a scăpa de așa-numita “coajă de portocală”, foarte deranjantă pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se acționează în mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate.
Masajul se face de obicei pe șolduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul tonifiant.
Trebuie să țineți însă cont de faptul că masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se acționează insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulită.


Efectele benefice ale masajului anticelulitic:

Îmbunătățește starea pielii, netezind-o și îndreptând-o
Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii
Accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare
Diminuarea vergeturilor
Imbunătățește circulația sanguină și limfatică
Ajută la obținerea unei siluete zvelte, uniforme

 

REFLEXOTERAPIA

Reflexoterapia acţionează asemănător cu acupunctura numai că în loc de ace se foloseşte apăsarea unor puncte reflexogene specifice, apăsare care stimulează zone specifice din organism. Organele şi sistemele corpului uman sunt interconectate între ele şi au în acelaşi timp legături vasculare, nervoase şi energetice directe cu zonele corespunzătoare reflexogene. Astfel, reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile. Prin reflexoterapie se deblochează și elimină acumularile de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate în masajul reflexogen principala cauză a îmbolnăvirilor curente, astfel prin stimularea si deblocarea lor organismul este ajutat să îndepărteze compușii reziduali rezultați în urma proceselor metabolice, compuși care îngreuneaza buna funcționare a organismului, ducând în timp la apariția disfuncțiilor.

Efectele benefice ale reflexoterapiei:

Purificarea organismului de toxine
Poate fi aplicată la orice categorie de vârstă
Poate fi aplicată profilactic, bolilor cronice şi acute, dar şi bolilor nemanifestate
Este un tratament netoxic care întăreşte imunitatea
Se poate face în paralel cu alte tratamente naturiste sau alopateMASAJ SEGMENTAR

Acţiunea lui este la nivelul mușchilor cât și la nivelul zonelor adipoase precum și la toate funcţiile corpului. Deasemenea, reducere tensiunea în muşchi, îşi găseşte utilitatea, ȋn cazurile ȋn care se dorește remodelarea unei anumite zone sau urmărește reducerea disconfortului unei anumite zone ce prezintă dureri locale și chiar sunt blocate anumite grupe de mușchi. Este un masaj ideal pentru cei care ȋși doresc o condiţie fizică bună și un confort fizic satisfăcător chiar și după foarte multe ore de lucru la birou.

Masajul segmentar poate fi: facial, cervical, dorsal, membre..etc


Efectele benefice ale masajului segmentar:

Stimulează pielea, muşchii, nervii
Circulaţia sporită a sângelui şi a limfei
Produsele reziduale ale corpului sunt eliminate cu mare uşurinţă
Reale beneficii fizice şi emoţionale
Este un mijloc eficient de păstrare a sănătăţii