Echipa

 • Carmen Şorban
  Antrenor Personal
 • Maria Ciore
  Antrenor Personal
 • Adriana Filip
  Antrenor Personal
 • Alexandru Stoian
  Antrenor Personal
 • Raul Jianu
  Antrenor Personal
 • Ovidiu Păduraru
  Antrenor Personal
 • Andrei Hinta
  Instructor
 • Zsuzsanna Leaşu
  Instructor
 • Petronela Rujan
  Instructor
 • Nicoleta Topor
  Instructor
 • Sebastian Clipea
  Instructor
 • Timea Albertfi
  Instructor
 • Simona Simion
  Instructor
 • Andra Şoancă
  Instructor
 • Marius Grancea
  Instructor
 • Cristina Ghermănescu
  Instructor
 • Florin Dumitrescu
  Instructor

Carmen Şorban


Antrenor Personal

Carmen activeză în domeniul fitness-ului de 8 ani de zile, fiind pasionată de stilul de viață sănătos. A absolvit cursul de Personal Trainer la Federaţia Internaţională de Fitness, iar cel de instructor de Kettlebell la Optimal Life Fitness.

Este mereu deschisă nevoilor clientelor sale, oferind posibilitatea personalizării antrenamentelor într-un mod inedit. Carmen are rezultate deosebite, datorate antrenamentelor intense, reușind mereu să impună un stil de viaţă sănătos. Carmen susține faptul că doar prin perseverență și hotărâre devenim ceea ce ne dorim cu adevărat!

 

Specializări Grand Fitness: Personal Trainer

Maria Ciore


Antrenor Personal

Maria s-a indrăgostit de domeniu fitness-ului dupa prima sa participare la o clasă de spinning. O simplă curiozitate, câteva ore de spinning și astfel a devenit ora sa preferată. Principalul motiv pentru care s-a decis să se dezvolte în acest domeniu, a fost din dorința de a avea grijă de corpul și sănătatea sa.

De mic copil Mariei i-au plăcut plimbările cu bicicleta, iar acum experimentează aceeași plăcere pe care o simțea în copilărie, bucurându-se în același timp de beneficiile obținute în urma oricărei sedințe de spinning.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning și Personal Trainer.

Adriana Filip


Antrenor Personal

Adriana a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea sa la Masterat fiind în Antrenamente sportive.

Fostă atletă și o mare iubitoare a sportului în general, Adriana vă așteaptă la clasele ei pentru a vă împărtăși dragostea pentru mișcare, optimismul și buna sa dispoziție, utilizând cunoștințele și experiențele dobândite până în prezent. Atestatul de Personal Trainer a fost obținut în cadrul ABC FITNESS.

 

Specializări Grand Fitness: Personal Trainer și Instructor Spinning.

Alexandru Stoian


Antrenor Personal

Dorința de a își forța limitele minții și ale corpului, l-a împins pe Alexandru către sport. El a învățat încă de la o vârstă fragedă ce înseamnă disciplina și activitatea fizică. Pentru o mai bună înțelegere a corpului uman și a pentru a își dezvolta cunoștințele despre sănătate și wellness, Alexandru a ales să urmeze cursurile Scolii ABC Fitness, pe care a absolvit-o cu specializarea: instructor de fitness.

 

Ca antrenor personal, Alexandru își ajută clienții printr-o atentă ghidare, pentru a atinge obiective precum: învățarea/menținerea unui stil de viață sănătos și activ; pierderea în greutate prin antrenamente atent supervizate, împreună cu programe personalizate de nutriție; mobilitate sporită; tonifiere musculară și creșterea stimei de sine prin programe de wellness speciale.

 

Alexandru își împărtășește cunoștințele din domeniu pe propriul canal Youtube, postând video-uri săptămânale pe diverse teme de interes.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Rip:60, Circuit Training și Personal Trainer.

Raul Jianu


Antrenor Personal

Raul este cel mai bun exemplu că motivația vine din interior. Dragostea pentru fitness l-a determinat să își schimbe stilul de viață, înlocuind sedentarismul cu mișcarea și energia pozitivă. Este o persoană foarte dedicată, punând suflet în orice ar întreprinde. In momentul în care își stabilește un obiectiv, îl va duce până la capăt cel mai bine cu putință. Este o fire energică, plăcută și foarte sociabilă.


Raul a absolvit liceul german Johannes Honterus din Brașov, iar în prezent este student la Facultatea Transilvania, specializarea Alimentație și Turism.
Certificările în cadrul European Fitness Association și European Health&Fitness Association le-a obținut participând la cursurile organizate de școala Fitness Scandinvia.
Raul consideră că disciplina și vointa aduc întotdeauna rezultate, împreună cu bucurie și o stare mentală pozitivă.


Specializări Grand Fitness: Instructor Functional Training, Crossfit și Personal Trainer.

Ovidiu Păduraru


Antrenor Personal

Încă de mic a fost pasionat de tot ce ȋnseamnă mișcare și sport. Pe langă ski, fotbal și ȋnot (campion naţional la juniori) , a hotărât să ȋși aprofundeze cunoștinţele ȋn domeniu, astfel ȋncât a făcut primul pas și s-a ȋnscris la Liceul cu Program Sportiv din Brașov, după care a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică și Sport la Universitatea Transilvania Brașov.

Ovidiu este absolvent al Academiei de Fitness WellZone unde s-a specializat ca Antrenor Personal, Instructor Circuit Training și are o experienţă de peste 9 ani ȋn domeniile fitness și bodybuilding.

“Trebuie să avem grijă de corpul nostru pentru că este singurul loc unde o să trăim mereu.”

Specializări Grand Fitness: Instructor Power Circuit, Functional Training și Personal Trainer 

Andrei Hinta


Instructor

Andrei poate fi caracterizat de energie şi dinamism. Aceste calități i-au îndreptat paşii spre dansul sportiv pe care l-a practicat de performanță timp de 21 de ani. In cariera sa a obţinut rezultate foarte bune atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Anul 2005 i-a adus locul I pe ţară, la examenul de Instructori acreditat de Federaţia Română de Dans Sportiv. Andrei predă Zumba din anul 2009, fiind printre pionierii care au promovat acest tip de sport în Braşov.

Andrei te invită să experimentezi Zumba Fitness!

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Zumba şi Strong by Zumba.

Zsuzsanna Leaşu


Instructor

Absolventă a Facultăţii de Medicină, instructor de aerobic și de Zumba Fitness, Zsuzsanna face mișcare cu mare bucurie și constant adaugă provocări noi antrenamentelor ei.
Consideră că sportul e o știinţă ce trebuie practicată conștient, responsabil și cu multă plăcere. Orele ei de Zumba sunt adevărate petreceri de dans-fitness, iar în cele de BOSU îmbină exerciţiile cardio, de tonifiere și de izometrie.
Ca și personal trainer, Suzi te așteaptă să stabiliţi împreună care este cea mai potrivită modalitate de lucru. Intotdeauna ţine cont de programul tău și de rezultatele intermediare pentru a adapta antrenamentul în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Zumba, Bosu și Personal Trainer.

Petronela Rujan


Instructor

"Minte sănătoasă în corp sănătos!" , acesta este motto-ul Petronelei. Pentru mulţi oameni, în speţă pentru sexul feminin, este suficient să dețină greutatea ideală. Pentru cei care îşi doresc însă să se simtă bine în pielea lor, alegerea este sportul. Aşadar nu este suficient să avem greutatea ideală, ci să avem un tonus muscular de invidiat, completat şi de un tonus psihic excelent!

Petronela vă aşteaptă la clasele sale pentru a vă demonstra că sportul este un stil de viaţă care se întreţine cu voinţă, determinare şi o continuă provocare a sinelui.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Body Shape, Step Workout, Brazillian Butt, Butt&Abs, Cardio Time, Arms& Abs, bodyART şi Insane Power.

Nicoleta Topor


Instructor

Nicoleta este instructor internaţional de Kangoo Jumps, iar pasiunea pentru această activitate determină imposibilitatea de a vedea orice clasă a sa ca pe un job. Ea face exerciţii, danseză şi zâmbește pe ghetele Kangoo Jumps, alături de cursantele sale, cu aceeaşi plăcere pe care a avut-o atunci când le-a descoperit.

Unul din punctele forte care o recomanda să iţi fie antrenor personal este puterea de a te motiva, de a te responsabiliza, pentru a-ţi depăși limitele, fara a atinge pragul supra-antrenamentului, despre care știm că poate avea efecte negative asupra organismului.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Kangoo Jumps şi Personal Trainer.

Sebastian Clipea


Instructor

Sebastian este un adevărat profesionist al sportului Taekwondo și multiplu campion național.

Printe reușitele sale se numără: deținător de centura neagră - 3 DAN, Președintele Colegiului Instructorilor și Antrenorilor din cadrul Federației Române de Taekwondo WTF, Președinte de Club, antrenor și arbitru național.

 

Specializări Grand Fitness: Taekwondo copii, Total Body Condition & Specific Taekwondo adulți.

Timea Albertfi


Instructor

Timea a descoperit pasiunea pentru sport în copilărie, practicând karate, înot, handbal și baschet. Recent a absolvit Facultatea de Fizică și Sporturi Montane, cu specializarea unui Masterat în Management și Sport. A absolvit cursul de aerobic-fitness la renumita Scoală Fitness Scandinavia.

 

Timea este o persoană veselă, energică și plină de bună dispoziție, care știe cum să își motiveze participanții la clase, obținând rezultate nemaipomenite.

 

Timea face parte din prima generație de instructori Functional Shape și dorește să transmită plăcerea de a face mișcare, de a arde calorii pe ritmul muzicii, având mereu zâmbetul pe buze.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Functional Shape, Fitball, Tabata, Body Pump și Personal Trainer.

Simona Simion


Instructor

Absolventă a facultății de Medicină, preocupată de terapiile alternative și pasionată de tot ceea ce înseamnă echilibrarea emoțiilor, Simona îți propune o tehnică de eliberare a tensiunilor mentale, musculare și emoționale. Calificată ca instructor sportiv din anul 2003, interesată de practicile pentru sănătatea fizică, mentală și spirituală, Simona consideră că mintea și corpul trebuie să fie perfect echilibrate. Practicând posturile Yoga alături de exercițiile de pilates, respirație și meditație, cu ajutorul Simonei poți ajunge la acel echilibru suprem care constituie sursa fericirii.


Specializări Grand Fitness: Instructor Yoga, Yoga Antigravity și Pilates.

Andra Şoancă


Instructor

Andra a descoperit pasiunea pentru mișcare la vârsta de 5 ani când a început să practice dansul sportiv. La vârsta de 7 ani a început și cursurile de arte marțiale stilul Shotokan, domeniu în care a și făcut performanță cu rezultate. De la vârsta de 8 ani s-a dedicat exclusiv karate-ului. 

Rezultate obținute până în prezent: campion Național Kata, Vicecampion European Kata Junior -Olanda , Locul 3 Campiontul Mondial -Darmstadt Germania. 

Andra te așteaptă cu entuzism și multă energie pozitivă, să descoperiți împreună plăcerea de a rămâne în formă maximă.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning, Tabata, Burn It și Personal Trainer. 

Marius Grancea


Instructor

Grancea Marius este unul dintre primii instructori certificaţi de aerobic și de specialitate din Brașov, atât pe plan naţional dar mai ales internaţional.
Având peste 18 ani de experinţă ȋn domeniul fitness-ului, Marius este imaginea Real Ryder ȋn Romania și Master Trainer România.
Deasemenea, Marius este și preparator fizic de handbal lucrând la diverse echipe, juniori și seniori precum și formator atât ȋn ţară cât și ȋn Statele Unite.
Instructorul Marius Grancea ȋși propune ca fiecare clasă să transmită bucurie şi energie, în timp ce eliberăm endorfine și ardem caloriile, pe ritmul muzicii.

Alte specializări: Functional Training Master Trainer, Step coreografic Specialist, Pilates Specialist, Zumba ZIN ( Basic 1,2, Tone, Step, Kids), Steel combat Instructor, Onekor Instructor, Jump Instructor

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning, Functional Training, Jumping, Dance It, Tabata Functional şi Personal Trainer

Cristina Ghermănescu


Instructor

După cinci ani de balet și trei ani de specializare în cadrul Şcolii Populare de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu", Cristina Ghermănescu și-a găsit locul la Grand Fitness. În prezent este studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, din cadrul Universității Transilvania Brașov.

Alte sporturi practicate:  ski, dansuri populare, dansuri sportive, street dace precum și înot. 

Specializări Grand Fitness: Instructor Barre Fitness.

Florin Dumitrescu


Instructor

Pasiunea pentru antrenamentele de apărare a apărut încă din tinerețe, momente în care Florin a învățat ce înseamnă disciplina sportivă, devenind astfel o vocație pentru el. Florin și-a început cariera practicând Box-ul de performanță, continuând să învețe mai multe stiluri de arte marțiale, precum Kick-Box și Muay-Thai Boran, în scopul de a fi un luptător cât mai complet și pregătit!
Sporturile de contact sunt renumite pentru abilitățile de a învăța ce înseamnă sa fii un om disciplinat. Te învață să ai onoare, voință și nu în ultimul rând, o inimă de războinic. Toate acestea te motivează și energizează simultan!
Scopul antrenamente este de a te descoperi, de a îți cunoaște capacitățile atât fizice cât și psihice, de a forma un corp frumos, tonic și flexibil. Pe scurt, de a te simți sănătos și plin de viață! Florin consideră că "viața te obligă sa fii un luptător! "

Specializări Grand Fitness: Instructor Krav Maga Military Self Defense.