Echipa

 • Carmen Şorban
  Antrenor Personal
 • Maria Ciore
  Antrenor Personal
 • Adriana Filip
  Antrenor Personal
 • Alexandru Stoian
  Antrenor Personal
 • Andrei Hinta
  Instructor
 • Zsuzsanna Leaşu
  Instructor
 • Petronela Rujan
  Instructor
 • Nicoleta Topor
  Instructor
 • Sebastian Clipea
  Instructor
 • Timea Albertfi
  Instructor
 • Simona Simion
  Instructor
 • Marius Grancea
  Instructor
 • Cristina Ghermănescu
  Instructor
 • Viorel Oltean
  Instructor
 • Christian Manea
  Instructor
 • Andrei Anastasescu
  Instructor
 • Dragoș Crețu
  Instructor
 • Gheorghe Mihalache
  Instructor
 • Ionut Apetrea
  Instructor

Carmen Şorban


Antrenor Personal

Carmen activeză în domeniul fitness-ului de 8 ani de zile, fiind pasionată de stilul de viață sănătos. A absolvit cursul de Personal Trainer la Federaţia Internaţională de Fitness, iar cel de instructor de Kettlebell la Optimal Life Fitness.

Este mereu deschisă nevoilor clientelor sale, oferind posibilitatea personalizării antrenamentelor într-un mod inedit. Carmen are rezultate deosebite, datorate antrenamentelor intense, reușind mereu să impună un stil de viaţă sănătos. Carmen susține faptul că doar prin perseverență și hotărâre devenim ceea ce ne dorim cu adevărat!

 

Specializări Grand Fitness: Personal Trainer.

Maria Ciore


Antrenor Personal

Maria s-a indrăgostit de domeniu fitness-ului dupa prima sa participare la o clasă de spinning. O simplă curiozitate, câteva ore de spinning și astfel a devenit ora sa preferată. Principalul motiv pentru care s-a decis să se dezvolte în acest domeniu, a fost din dorința de a avea grijă de corpul și sănătatea sa.

De mic copil Mariei i-au plăcut plimbările cu bicicleta, iar acum experimentează aceeași plăcere pe care o simțea în copilărie, bucurându-se în același timp de beneficiile obținute în urma oricărei sedințe de spinning.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning și Personal Trainer.

Adriana Filip


Antrenor Personal

Adriana a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea sa la Masterat fiind în Antrenamente sportive.

Fostă atletă și o mare iubitoare a sportului în general, Adriana vă așteaptă la clasele ei pentru a vă împărtăși dragostea pentru mișcare, optimismul și buna sa dispoziție, utilizând cunoștințele și experiențele dobândite până în prezent. Atestatul de Personal Trainer a fost obținut în cadrul ABC FITNESS.

 

Specializări Grand Fitness: Personal Trainer și Instructor Spinning.

Alexandru Stoian


Antrenor Personal

Dorința de a își forța limitele minții și ale corpului, l-a împins pe Alexandru către sport. El a învățat încă de la o vârstă fragedă ce înseamnă disciplina și activitatea fizică. Pentru o mai bună înțelegere a corpului uman și a pentru a își dezvolta cunoștințele despre sănătate și wellness, Alexandru a ales să urmeze cursurile Scolii ABC Fitness, pe care a absolvit-o cu specializarea: instructor de fitness.

 

Ca antrenor personal, Alexandru își ajută clienții printr-o atentă ghidare, pentru a atinge obiective precum: învățarea/menținerea unui stil de viață sănătos și activ; pierderea în greutate prin antrenamente atent supervizate, împreună cu programe personalizate de nutriție; mobilitate sporită; tonifiere musculară și creșterea stimei de sine prin programe de wellness speciale.

 

Alexandru își împărtășește cunoștințele din domeniu pe propriul canal Youtube, postând video-uri săptămânale pe diverse teme de interes.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Rip:60, Circuit Training și Personal Trainer.

Andrei Hinta


Instructor

Andrei poate fi caracterizat de energie şi dinamism. Aceste calități i-au îndreptat paşii spre dansul sportiv pe care l-a practicat de performanță timp de 21 de ani. In cariera sa a obţinut rezultate foarte bune atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Anul 2005 i-a adus locul I pe ţară, la examenul de Instructori acreditat de Federaţia Română de Dans Sportiv. Andrei predă Zumba din anul 2009, fiind printre pionierii care au promovat acest tip de sport în Braşov.

Andrei te invită să experimentezi Zumba Fitness!

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Zumba şi Strong by Zumba.

Zsuzsanna Leaşu


Instructor

Absolventă a Facultăţii de Medicină, instructor de aerobic și de Zumba Fitness, Zsuzsanna face mișcare cu mare bucurie și constant adaugă provocări noi antrenamentelor ei.
Consideră că sportul e o știinţă ce trebuie practicată conștient, responsabil și cu multă plăcere. Orele ei de Zumba sunt adevărate petreceri de dans-fitness, iar în cele de BOSU îmbină exerciţiile cardio, de tonifiere și de izometrie.
Ca și personal trainer, Suzi te așteaptă să stabiliţi împreună care este cea mai potrivită modalitate de lucru. Intotdeauna ţine cont de programul tău și de rezultatele intermediare pentru a adapta antrenamentul în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Zumba, Bosu și Personal Trainer.

Petronela Rujan


Instructor

"Minte sănătoasă în corp sănătos!" , acesta este motto-ul Petronelei. Pentru mulţi oameni, în speţă pentru sexul feminin, este suficient să dețină greutatea ideală. Pentru cei care îşi doresc însă să se simtă bine în pielea lor, alegerea este sportul. Aşadar nu este suficient să avem greutatea ideală, ci să avem un tonus muscular de invidiat, completat şi de un tonus psihic excelent!

Petronela vă aşteaptă la clasele sale pentru a vă demonstra că sportul este un stil de viaţă care se întreţine cu voinţă, determinare şi o continuă provocare a sinelui.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Body Shape, Step Workout, Brazillian Butt, Butt&Abs, Cardio Time, Arms& Abs, bodyART şi Insane Power.

Nicoleta Topor


Instructor

Nicoleta este instructor internaţional de Kangoo Jumps, iar pasiunea pentru această activitate determină imposibilitatea de a vedea orice clasă a sa ca pe un job. Ea face exerciţii, danseză şi zâmbește pe ghetele Kangoo Jumps, alături de cursantele sale, cu aceeaşi plăcere pe care a avut-o atunci când le-a descoperit.

Unul din punctele forte care o recomanda să iţi fie antrenor personal este puterea de a te motiva, de a te responsabiliza, pentru a-ţi depăși limitele, fara a atinge pragul supra-antrenamentului, despre care știm că poate avea efecte negative asupra organismului.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Kangoo Jumps şi Personal Trainer.

Sebastian Clipea


Instructor

Sebastian este un adevărat profesionist al sportului Taekwondo și multiplu campion național.

Printe reușitele sale se numără: deținător de centura neagră - 3 DAN, Președintele Colegiului Instructorilor și Antrenorilor din cadrul Federației Române de Taekwondo WTF, Președinte de Club, antrenor și arbitru național.

 

Specializări Grand Fitness: Taekwondo copii, Total Body Condition & Specific Taekwondo adulți.

Timea Albertfi


Instructor

Timea a descoperit pasiunea pentru sport în copilărie, practicând karate, înot, handbal și baschet. Recent a absolvit Facultatea de Fizică și Sporturi Montane, cu specializarea unui Masterat în Management și Sport. A absolvit cursul de aerobic-fitness la renumita Scoală Fitness Scandinavia.

 

Timea este o persoană veselă, energică și plină de bună dispoziție, care știe cum să își motiveze participanții la clase, obținând rezultate nemaipomenite.

 

Timea face parte din prima generație de instructori Functional Shape și dorește să transmită plăcerea de a face mișcare, de a arde calorii pe ritmul muzicii, având mereu zâmbetul pe buze.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Functional Shape, Fitball, Tabata, Body Pump și Personal Trainer.

Simona Simion


Instructor

Absolventă a facultății de Medicină, preocupată de terapiile alternative și pasionată de tot ceea ce înseamnă echilibrarea emoțiilor, Simona îți propune o tehnică de eliberare a tensiunilor mentale, musculare și emoționale. Calificată ca instructor sportiv din anul 2003, interesată de practicile pentru sănătatea fizică, mentală și spirituală, Simona consideră că mintea și corpul trebuie să fie perfect echilibrate. Practicând posturile Yoga alături de exercițiile de pilates, respirație și meditație, cu ajutorul Simonei poți ajunge la acel echilibru suprem care constituie sursa fericirii.


Specializări Grand Fitness: Instructor Yoga, Yoga Antigravity și Pilates.

Marius Grancea


Instructor

Grancea Marius este unul dintre primii instructori certificaţi de aerobic și de specialitate din Brașov, atât pe plan naţional dar mai ales internaţional.
Având peste 18 ani de experinţă ȋn domeniul fitness-ului, Marius este imaginea Real Ryder ȋn Romania și Master Trainer România.
Deasemenea, Marius este și preparator fizic de handbal lucrând la diverse echipe, juniori și seniori precum și formator atât ȋn ţară cât și ȋn Statele Unite.
Instructorul Marius Grancea ȋși propune ca fiecare clasă să transmită bucurie şi energie, în timp ce eliberăm endorfine și ardem caloriile, pe ritmul muzicii.

Alte specializări: Functional Training Master Trainer, Step coreografic Specialist, Pilates Specialist, Zumba ZIN ( Basic 1,2, Tone, Step, Kids), Steel combat Instructor, Onekor Instructor, Jump Instructor

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning, Functional Training, Jumping, Dance It, Tabata Functional şi Personal Trainer

Cristina Ghermănescu


Instructor

După cinci ani de balet și trei ani de specializare în cadrul Şcolii Populare de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu", Cristina Ghermănescu și-a găsit locul la Grand Fitness. În prezent este studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane, din cadrul Universității Transilvania Brașov.

Alte sporturi practicate:  ski, dansuri populare, dansuri sportive, street dace precum și înot. 

Specializări Grand Fitness: Instructor Barre Fitness.

Viorel Oltean


Instructor

Viorel consideră că sportul și nutriția sunt lucruri elementare pentru un corp și o minte sănătoasă. Mereu a iubit sportul și senzația de a fi mereu în continuă mișcare și de a absorbi sănătatea emanată de o condiție fizică bine pusă la punct. Viorel a ales să urmeze cursurile Scolii ABC Fitness, pe care a absolvit-o cu specializarea: personal trainer și instructor de fitness.

 

O fire energică și sciabilă care vrea să schimbe sedentarismul cu mișcarea și depresia cu acceptarea de sine și care vrea să ofere fericirea de acceptare a propriului corp modelat într-unul mai sănătos!

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Functional Training, Cross Training și Personal Trainer.

 
Christian Manea


Instructor

Christi a îmbrățișat sportul încă de când avea 11 ani începând cu Ashihara Karate. Consideră că un sport este o artă și un mod de a trăi. Din acest sport, a învățat cum să se autodepășească și fiind o fire competitivă, a participat la mai multe campionate la care a și câștigat.

 

Eforturile sale au fost răsplătite, câștigând 2 campionate naționale, un campionat balcanic, o medalie de bronz la campionatul mondial și o medalie de aur în urmatorul an la campionatul mondial. Între timp, Ashihara karate l-a ajutat să își mai lărgească orizontul în ceea ce privește sportul de contact, kickboxing fiind un alt sport pe care l-a practicat între timp și unde a avut ocazia să participe la un campionat național la care a câștigat medalia de aur.

 

În acest moment, vrea să rămână cât mai mult cât mai mult într-o comunitate care iubește sportul așa cum o face el, să împărtășească experiența dobândită cu oamenii care vor să facă o schimbare în condiția lor fizică sau care vor să ajungă la o performanță mai bună.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Cross Training, Functional Training și Personal Trainer.

Andrei Anastasescu


Instructor

Dorința de a își forța limitele minții și ale corpului, l-a împins pe Andrei către sportul de contact Kick Box. El a învățat încă de la o vârstă fragedă ce înseamnă disciplina și activitatea fizică.

Campion național kempo K1 - 2012, Triplu vicecampion kempo K1, Vicecampion full contact, Cel mai rapid KO (5 secunde) într-un campionat național.

Sensei centura neagră 1 DAN, Kempo

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Fight Club și Personal Trainer.

Dragoș Crețu


Instructor

DRAGOȘ CREȚU la doar 22 de ani practică Ashihara Karate de 17 ani.

Membru al clubului Ares Dojo în cariera sportivă a obținut mai multe titluri de campion național, ultimul fiind anul acesta la Campionatul Național de Kumite-seniori. De cinci ani este instructor la grupele de copiii și au reușit împreună, să urce chiar și pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de la primele participări ale acestora.

Practică acest sport din pasiune și din dorința de a împărtăși din cunoștințele și experiențele dobândite, spre formarea unor viitori campioni crescuți după disciplina și respectul oferit de o artă marțială.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Ashihara Karate

Gheorghe Mihalache


Instructor

Gheorghe Mihalache  are o vastă experienţă în pregătirea, conducerea şi coordonarea loturilor sportive de combat.

Este membru al Federaţiei Române de Karate, Aikido și Taekwondo-WTF. Antrenor cat. I al Federaţiei Române de Lupte (FRL) – lupte libere şi greco-romane. Antrenor cat. I al Federaţiei Române de Karate (FRK) – centura neagră (3 dan), antrenor cat V de judo al Federaţiei Române de Judo (FRJ) - centura neagră (1 dan), instructor aikido - centura neagră (3 dan), instructor taekwondo - centura neagră (1 dan).

Aikido este este o artă marțială japoneză și înseamnă "calea armonizării energiei", Gheorghe Mihalache practică acest sport cu pasiune și dedicare și vrea să împărtășească din cunoștințele lui cu toți cei care vor să pătrundă în lumea artelor marțiale japoneze.

Specializări Grand Fitness: Instructor Aikido

Ionut Apetrea


Instructor

Ionuț Apetrea

Ambițios, perseverent, triatlonist, alergător montan și iubitor de orice fel de bicicletă care are cel mult ... două roți!:)

Ionuț te așteaptă cu entuzism și multă energie pozitivă, să descoperiți împreună plăcerea de a rămâne în formă maximă, de a pedala pentru sanătate și o formă fizică maximă.

 

Specializări Grand Fitness: Instructor Spinning