WORKSHOP YOGA

WORKSHOP YOGA

05 sep. 2017

"Yoga is the journey of the Self, through the Self, to the Self" - Bhagavad Gita.

Pe 10 octombrie, de la ora 18:00, vă invităm la Grand Fitness la un eveniment de yoga special organizat în colaborare cu grupul Yoga with Alex&Simo.

Invitatul nostru din Nepal - Karnesh Rajthala, instructor de yoga certificat Yoga Alliance, va susține un workshop de yoga cu influențe nepaleze ce va include asane, pranayama, meditație și sound immersion cu boluri tibetane.

Karnesh Rajthala practică yoga de peste 10 ani și încă de la o vârstă fragedă interesele sale s-au îndreptat către subiecte legate de spiritualitate, autocunoaștere și găsirea forței interioare. Acest lucru l-a determinat să-și petreacă timpul în ashram-uri, în preajma a mai mulți guru spirituali și înțelepți, de la care a primit inițieri în discipline sacre, precum Kriya Yoga și Kundalini Yoga. A predat yoga în mai multe centre de meditație și retreat-uri din Nepal, elevii săi provenind din țări din întreaga lume. În prezent, Karnesh deține și administrează propria companie ce organizează retreat-uri de yoga și drumeții montane combinate cu yoga în spectacularii munți Himalaya .

Aduce cu sine un stil de yoga deosebit cultivat și format în sânul munților Himalaya - "lăcașul zeilor" – un adevărat centru spiritual al lumii.


Pe Karnesh îl găsiți aici: www.kamalayoganepal.com. Mai multe detalii despre eveniment: https://goo.gl/ug1wUT

Pentru înscrieri ne puteți contacta la telefon: 0763 691691 (Simona).