Curios să descoperi cel mai hot trend ȋn materie de fitness?

Curios să descoperi cel mai hot trend ȋn materie de fitness?

Toamna aceasta aduce un nou concept de fitness în programul claselor de aerobic.

Descoperă STRONG by Zumba®, un antrenament revoluționar de înaltă intensitate, în care fiecare mișcare este sincronizată cu o bătaie, testându-vă puterea și rezistența într-o sesiune puternică de cardio.
La acest antrenament muzica și mișcările se vor sincroniza ȋn așa fel ȋncât să ȋţi depășești limitele, pentru a-ţi atinge obiectivele propuse ȋn cel mai scurt timp. Unul dintre cei mai cunoscuți DJ electro house, Steve Aoki, a conceput melodii special pentru programul STRONG by Zumba®: https://www.youtube.com/watch?v=iAGvu7tLFZg.

Descoperă beneficiile antrenamentului STRONG by Zumba®
Antrenamentul cu propria greutate, STRONG by Zumba®, te va ajuta să ȋţi crești rezistenţa musculară și să câștigi tonifiere și definire musculară prin elemente de condiţie fizică, lovituri ȋmprumutate din sporturi de contact și exerciţii pilometrice.
Este un antrenament de dificultate crescută, special pentru cei care vor să ȋși pună la ȋncercare forţa și rezistenţa la efort fizic și mental.

Curios să experimentezi cel mai hot trend ȋn materie de fitness?

Hai să te convingi de cel mai tare tip de antrenament cardio, în fiecare marți și joi de la orele 19:30. Unde? La Grand Fitness, pe Bd 13 Decembrie, nr 96.

Instructor coordonator: Andrei Hinta.


Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Luni, 2 Oct 2017