Classe | De-a fir a păr...

Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care o primim este: ce aş putea face să îmi îndesesc părul şi să îi ofer un aspect sănătos?

La adulţi firele de păr trăiesc în medie cinci ani. La bebeluşi, viaţa primelor fire de păr este de doar şase luni. Numărul foliculilor piloşi este programat genetic, iar acest număr rămâne constant de la naştere, neînmulţindu-se pe parcursul vieţii. Odată cu creşterea firelor, scalpul îşi măreşte suprafaţa, astfel încât acelaşi număr de foliculi va fi distribuit pe o suprafaţă mai mare. O menţiune importantă este aceea că firele de păr sunt cele de la naştere. Dacă suntem norocoşi, dintr-un folicul pot creşte două sau mai multe fire de păr, însă aceste cazuri nu sunt des întâlnite.

Este important ca atunci când sesizăm că frecvenţa cu care ne cade părul se modifică, să acţionăm cu rapiditate. Una dintre soluţii va fi utilizarea unor produse care să menţină elastică teaca de colagen din jurul bulbului, pentru ca acesta să susţină creaşterea unui nou fir de păr. Produsele profesionale au game special concepute pentru a prevenii căderea părului.
Salonul Classe îţi pune la dispoziţie produse de top din gama L’oreal Professionnel şi Kerastase, produse ce vor fi recomandate în urma consultanţei cu specialiştii noştri.

Te aşteptăm cu drag să ne vizitezi!

Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center)
www.grand-fitness.ro
http://www.mytex.ro/stiri/191-lifestyle/frumusete/520885-de-a-fir-a-par.html

Grand Fitness-Campioni pentru campioni


Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6313 din Lu, 26 Mai 2014


Respectându-şi standardul ridicat de profesionalism, Grand Fitness (Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 - în clădirea Teo Center) are plăcerea să anunţe cooptarea a încă doi instructori campioni în echipa sa de specialişti, pentru că, nu-i aşa, clienţii trebuie să beneficieze de cele mai competente indicaţii.

Flavius Predoi este campion mondial la Asihara Karate, titlu cucerit în 2012. De asemenea, e multiplu medaliat cu argint şi bronz la Campionatele Mondiale ale menţionatului stil de arte marţiale. Are la activ şi numeroase titluri naţionale. Totodată, a început să practice kick-box (15 meciuri susţinute) şi MMA (2 lupte). Lucrează ca fitness-trainer pentru functional training, fiind şi personal-trainer la Fight Club-ul din incinta Grand Fitness.

Sportiva emerită Mădălina Vlad are o salbă de titluri naţionale câştigate la atletism şi bob. A fost membră a delegaţiei României la Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver - 2010, spunând „adio” sportului de mare performanţă chiar înaintea J.O. găzduite de Sochi în acest an. Acum, se felicită că a ales să fie fitness trainer la Grand Fitness.„De ce fitness?! Pentru că pregătirea fizică în sportul de performanţă are la bază exerciţiile complexe de fitness, care dau agilitate, putere şi viteză practicantului. Aşadar, totul vine natural”, au declarat ambii campioni.

Atât Flavius Predoi, cât şi Mădălina Vlad sunt licenţiaţi în kinetoterapie, absolvind cursurile Universităţii „Transilvania”. Acum sunt înscrişi la Şcoala Naţională de Antrenori.

Mai multe informaţii privind programul celor doi, şi numai, la Grand Fitness puteţi primi apelând numerele de telefon: 0268/545868 şi 0756/161500

Grand Fitness a lansat Campania „Cunoaște Sportivii Brașoveni”

Ne mândrim cu rezultatele, performanțele sportivilor și respectăm profesionalismul, efortul și dedicarea acestora. Sunt oameni care ne inspiră, care promovează un stil de viață sănătos și susțin practicarea unui sport în rândul copiilor.

Ioan Achiriloaie este între primii 300 de schiori la nivel mondial, fiind cel mai bun român la proba de coborâre.

Rep.: În ce constă planul tău de antrenament?


Ioan Achiriloaie: Pentru un sportiv de schi alpin, sezonul începe în iunie și se termină la începutul lunii mai. În iunie se lucrează 90% pregătire fizică și 10% pregătire specifică, pe schiuri. Până la urmă, se ajunge în decembrie la 10% pregătire fizică și 90% pregătire pe schiuri. Apoi, în mod normal, merg din concurs în concurs până la mijlocul lunii aprilie. Este foarte important ca ce lucrez ca pregătire fizică în perioada iunie-decembrie să păstrez cât mai bine și să nu apară suprasolicitările până la finalul sezonului. Trebuie să fii mereu pregătit.

Rep.: Ce înseamnă sportul de performanță?


I.A.: Până la urmă, este un serviciu ca oricare altul, atât că am noroc că „biroul” meu este pe pârtie. Dar, trebuie să spun că senzația care o ai în momentul succesului în sport este unică. Eu consider că nu poate fi explicată și trebuie să treci prin așa ceva ca să o simți cu adevărat.

Rep.: Ce înseamnă viața sănătoasă pentru tine?


I.A.: Principiul meu de bază să faci totul moderat, să dezvolți un echilibru. Nu cred că trebuie să ții o anumită dietă, deoarece fiecare trebuie să își personalizeze meniul. Firește, e necesar să nu exagerezi cu anumite lucruri. Și, bineînțeles, sport în fiecare zi. Este un lucru foarte important, iar de multe ori lumea nu conștientizează cât de important este pentru sănătatea noastră.


Rep.: Care este motivația/motto-ul tău?


I.A.: Sunt mai mulți factori care mă motivează, dar cred că cea mai importantă motivație pe care o am în momentul de față este că am marea șansă de a face cu adevărat ceva semnificativ pentru schiul românesc, implicit sportul românesc, pe plan mondial. Alta ar fi că îmi doresc să îi fac pe cei din jurul meu mândri cu adevărat de realizările mele. Personal, cred în karma. Faci lucruri bune, ți se întâmplă bine; faci lucruri rele, ele nu te vor lăsa să te deconectezi.


Rep: Ce dietă adopți pentru a te menține în formă?


I.A.: Am norocul de a practica un sport care nu necesită un anumit număr de kilograme. După cum am spus, o dietă moderată, fără mari restricții, dar nu exagerez.


Rep.: Cel mai important rezultat?


I.A.: Cu siguranță, cel mai important rezultat al meu a avut loc la Val Gardena (Italia) în aprilie 2015. Am reușit să obțin un punctaj care m-a propulsat între primii 300 mondial la coborâre, pe 292 să fiu mai exact. Odată cu acest loc, sunt acum cel mai bun român din istoria schiului din țară la proba de coborâre. Din acel moment, orice record personal ca loc pe plan mondial înseamnă un record pentru România. Este o mare mândrie să pot spune asta.


Rep.: Ce îți dorești pentru anul 2016?


I.A.: Îmi doresc să am un an mai bun ca 2015. Îmi doresc să schiez în concursuri cât mai corect, iar atunci gândurile pozitive și ambiția mă ajută pentru a avea rezultate cât mai bune.


Rep: Ce sfaturi ai avea pentru cei mai mici schiori? Dar pentru părinți?


I.A.: Să își susțină copiii să facă sport, să îi ducă la schi în aer liber. Pentru copiii care fac performanță, să urmărească competițiile de schi alpin de fiecare dată când au ocazia. Să încerce să înțeleagă fenomenul, pentru că este un sport atât de frumos, atât de captivant, iar după ce îți intră în sânge nu mai iese. Pot să garantez acest lucru. Lumea schiului alpin este foarte frumoasă.


Grand Fitness (www.grand-fitness.ro), strada 13 Decembrie nr. 96. Telefoane: 0268/545.868 și 0756/161.500

http://www.mytex.ro/stiri/184-sport/alte-sporturi/515304-grand-fitness-a-lansat-campania-cunoaste-sportivii-brasoveni-astazi-schiorul-ioan-valeriu-achiriloaie.html

CLASSE- salonul in care iti vei regasi eleganta si frumusetea!

Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6307 din Lu, 19 Mai 2014

„CLASSE” - astfel se numeşte cel mai nou şi exclusivist centru de înfrumuseţare din Braşov, care vă aşteaptă pe strada 13 Decembrie, nr. 96.

 

„Într-un ambient cald, intim şi relaxant, salonul Classe vă oferă variate servicii de înfrumuseţare: coafură, frizerie, manichiură şi pedichiură!”, promit reprezentanţii Centrului Grand Fitness, în cadrul căruia se deschide salonul de înfrumuseţare.

Creat atât pentru doamnele şi domnişoarele, cât şi pentru domnii care preţuiesc calitatea, salonul are un nume ales cu atenţie, în baza a ceea ce vor găsi clienţii: „Ce înseamnă Classe? Creativitatea echipei, Luxul de amănunte, Atenţia pe care v-o doriţi, Seriozitatea noastră, Satisfacerea dorinţelor, Eleganţa şi stilul... Pentru ca toate acestea să poarte un singur nume, i-am spus salonului simplu: CLASSE”.

Printre altele, clienţii se vor putea bucura de tratamente personalizate, de ritualuri de înfrumuseţare având la bază produse de top şi de felurite surprize. În plus, toţi abonaţii Grand Fitness vor avea între 5-10% discount, în funcţie de serviciul solicitat în cadrul salonului.

Pentru a veni în ajutorul braşovenilor dornici să se răsfeţe cu o „porţie de frumuseţe”, programul de funcţionare va fi următorul: Luni 13-19, Marţi-Vineri 10-20, Sâmbătă: 9-14.30.

 

Se pot obţine informaţii suplimentare şi se pot face rezervări la numărul de telefon 0751.518.785.

 

Vă aşteptăm pentru o experienţă CLASSE!

Grand Fitness vă propune un alt fel de masaj!

Tendința wellness se manifestă în toate domeniile vieții, începând de la sport, nutriție, sănătate, până la frumusețe, muncă, odihnă și relaxare.

Nutriția și mișcarea joacă un rol important în viața fiecărui om. Suplimentele nutritive din alimentele sănătoase, plante, băuturile naturale, exercițiile de fitness, ședințele de masaj sunt doar câteva dintre posibilitățile care conduc la un stil de viață sănătos.
Grand Fitness nu este o simplă sală de antrenament, ci un concept gândit în cele mai mici detalii, care oferă servicii complete și complexe. Astfel, centrul pune la dispoziția dumneavoastră și un cabinet de nutriție, două cabinete de masaj, Vitamin Bar - cu produse dedicate activității sportive, meniuri cu calorii controlate pregătite de specialiștii restaurantului Teo Lunch Fit.

O combinație eficientă


Ciprian Manu este maseur calificat de 5 ani. Lucrează la Grand Fitness, propunându-le amatorilor de masaj un „cockteil” tonic: „În timpul ședințelor, îmi place să combin diversele forme de masaj, terapeutic, anticelulitic, cu reflexoterapia ori exerciții de stretching. Masajul acționează atât la nivel fizic - terapeutic, cât și la nivel psihic - emoțional. Implică și un schimb/flux de energii, în funcție de capacitatea terapeutului de a transmite starea de bine, care vin în completarea tehnicilor de masaj”.
El pune enorm de multă pasiune în munca sa: „Nici nu consider acest lucru drept un job. Activitatea asta, pentru care mă dedic 100%, pe mine mă relaxează, întrucât realmente fac ceea ce-mi place”.

Grand Fitness (Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 - www.grand-fitness.ro) le pune la dispoziția celor interesați de servicii de masaj de calitate tarife avantajoase, atât pentru o singură ședință, cât și la abonamente, oferindu-le, de asemenea, un pachet „3 în 1”, ce cuprinde fitness, masaj și nutriție.


Informații suplimentare primiți de la recepția Grand Fitness, la tel: 0756 161500 / 0268 545868.

 

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Luni, 25 Apr 2016 

BRAȘOV. Un sportiv de la Grand Fitness Fight Club, victorios la Gala Tracia 33 Grand Prix!!!

Publicat in Transilvania Express, 22.03.2016: La începutul săptămânii, la Cluj, s-a desfășurat prima ediție a competiției de kickbox Tracia 33 Grand Prix. Organizatorul galei a fost Ninel Ianculescu, antrenor la Grand Fitness Fight Club Brașov, alături de parteneri clujeni.

La Sala Polivalentă din Cluj s-au disputat 12 meciuri, participanții fiind atât români, cât și străini. Și un sportiv brașovean, Florin Mariș (24 de ani - foto 1), s-a numărat printre învingători, el trecând la puncte, după 3 reprize a câte 3 minute, de adversarul din Găești. La Grand Fitness Fight Club, este pregătit de Ninel Ianculescu și Florin Dumitrescu.
Florin Dumitrescu ne-a relatat că la următoarele concursuri de kickbox vor intra „în focuri” alți doi fighteri de la Grand Fitness. Totodată, a lansat o invitație pentru toți doritorii acestei discipline sportive să vină la Grand Fitness Fight Club pentru a face mișcare și a-și consuma energia, nu neapărat în scop de performanță.

ACCEPTĂ PROVOCAREA. Pregătește-te pentru o experiență inedită: Challenge 100 la Grand Fitness!

Testează-ţi abilităţile și fii mai puternic ca niciodată!

Creat pentru tine, indiferent de condiția fizică, Challenge 100 este un antrenament în care se vor combina exerciţii efectuate cu greutatea corpului cu exerciţii de izometrie, forţă și rezistenţă. Vei avea astfel mai multă putere, mai multă anduranţă și, nu ȋn ultimul rând, mai multă flexibilitate. Bonus: prieteni noi și o o experienţă inedită alături de oameni iubitori de mișcare.

Nu este deloc complicat. Lucrăm ȋn echipe exerciţii de izometrie, forţă și rezistenţă, pe timpi și număr de repetări.

Recrutare Autoliv Brasov
Nu trebuie decât să ȋţi pregătești echipamentul, o sticlă cu apă și să te ȋnarmezi cu multă energie. Noi suntem convinși că e o provocare ce merită încercată.

Instructori coordonatori: Zsuzsanna Leașu și Timea Albertfi.

Evenimentul va avea loc luni, 7 mai, de la ora 19.00, la Grand Fitness - Studio Terasă / Bd. 13 Decembrie nr. 96.

Accesul se va face pe baza abonamentului sau a unei intrări zilnice.

Înscrieri, la recepția Grand Fitness sau la tel: 0756.161500 | 0268.545868.

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Vineri, 4 Mai 2018

 LET’S JUMP THE PARTY la Grand Fitness Brașov!

Înscrie-te la cea mai efervescentă petrecere de jumping!

Let’s Jump The Party va avea loc joi, 19 aprilie, de la ora 20.00, alături de instructorii Marius Grancea și Andra Şoancă, la Grand Fitness, Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center).

Dresscode - SummerParty

Te provocăm să-ţi pregătești cea mai colorată și trăznită ţinută de vară, accesorizată cu bandană/șapcă/ochelari de soare, etc., iar timp de o oră și jumătate lasă grijile deoparte pentru cea mai energizantă petrecere de fitness.
Sărituri, coregrafii internaţionale şi voie-bună, dar mai ales mişcare pentru o sănătate de fier sunt doar câteva dintre ingredientele evenimentului.

Ce este Jumping® Fitness?

Este un concept de fitness dinamic, realizat pe trambuline speciale. Baza clasei de jump este o combinaţie de salturi rapide și lente, sprinturi dinamice în combinaţie cu elemente de forţă și echilibru, pentru un antrenament cardio perfect. Spre deosebire de alte exerciții, cum ar fi alergarea, se va lucra întregul corp, fără a se suprasolicita articulațiile. Datorită combinației exercițiilor distractive și a muzicii motivante, Jumping® elimină plictiseala care poate fi resimțită prin repetarea aceluiași exercițiu.

Iată și beneficiile:

- Pierderea rapidă ȋn greutate
- Îmbunătăţirea sistemului muscular
- Creșterea capacității pulmonară
- Solicitarea considerabilă a corpului și minții
- Se lucrează peste 400 mușchi ai ȋntregului corp .

Accesul se face pe baza abonamentului sau achiziționării unei intrări zilnice.
Înscrieri la tel: 0756.161500 | 0268.545868. Numărul de locuri este limitat. Amănunte, pe www.grand-fitness.ro

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Luni, 16 Aprilie 2018

Echipa Grand Fitness, remarcata la evenimentul Zumba de la Neptun!

Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6336 din Lu, 23 Iun 2014

Circa 600 de iubitori ai fitness-ului şi-au dat întâlnire pe malul mării, la Neptun, unde, recent, s-a desfăşurat un important eveniment Zumba. A fost a treia ediţie a fenomenului, unul de anvergură internaţională, instructori apreciaţi ţinând clase timp de patru zile. La această acţiune s-a evidenţiat echipa Grand Fitness Braşov (Leaşu Zsuzsanna, Andrei Hinta - foto), care a prezentat pe scenă coregrafii originale, exerciţii pline de energie, captivându-i pe cursanţii prezenţi.

http://www.mytex.ro/fapt-divers/echipa-grand-fitness-remarcata-la-evenimentul-zumba-de-la-neptun_396928.php

Grand Fitness ii ajuta pe elevii brasoveni sa devina oameni de succes!

 Grand Fitness îi ajută pe elevii braşoveni să devină oameni de succes
Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6422 din Jo, 02 Oct 2014


Cel mai nou şi modern centru de fitness, masaj şi nutriţie din Braşov, „Grand Fitness” (Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 - în clădirea Teo Center) se află printre sponsorii campaniei „Începem şcoala! ... în siguranţă!!!”, declanşată din 15 septembrie în unităţile de învăţământ din judeţ, ce face parte din strategia judeţeană antidrog 2014-2020. Pentru aceasta, prefectul Braşovului, Romer Ambrus Sandor Mihaly, a ţinut să le aducă ieri public mulţumiri pentru implicare.

Managerul centrului, Ciprian Cosma, şi Mădălina Bărzoiu, PR manager, ne-au explicat de ce au decis să sprijine această acţiune a autorităţilor: „Fiind vorba despre o campanie antidrog şi antiviolenţă în şcoli, am decis să ne implicăm, considerând că vine în completarea programului pe care şi noi îl derulăm în unităţile de învăţământ, în şcoli gimnaziale şi licee. Este vorba despre un program complex, care nu promovează doar mişcarea, ci este un program educaţional pentru un stil de viaţă sănătos în rândul elevilor”.

În cadrul acestuia, echipe formate din specialişti - antrenor personal, instructor sportiv şi nutriţionist - s-au deplasat prin liceele şi şcolile gimnaziale din municipiu, unde au făcut demonstraţii sportive, de arte marţiale, şi au susţinut seminarii de alimentaţie corectă, sănătoasă, copiii şi adolescenţii fiind extrem de încântaţi.  

„Ne dorim ca elevii să aibă o continuitate în această educaţie sportivă, pentru un stil de viaţă sănătos, de aceea i-am invitat la noi la centru, unde frecventează deja cursurile numeroşi elevi şi studenţi, oferindu-le tarife preferenţiale şi ore dedicate exclusiv lor”, spune Cipriam Cosma.

Managerul a fost plăcut surprins să constate că nici un elev nu cere să înveţe cum să „cotonogească” pe altul: „Nici nu ar avea succes o astfel de solicitare. De altfel, prima lecţie asta este, să nu intre în conflict, să evite, să aplaneze”. Ciprian Cosma ne-a mai spus că a văzut transformări benefice incredibile ale copiilor, la scurt timp după ce au început să frecventeze centrul: „Am constatat că orice copil care practică un sport, mai ales unul de arte marţiale, capătă o disciplină, atât în viaţa personală, cât şi la şcoală, evită conflictele şi stă departe de droguri, băutură, alimente nesănătoase”. Iar schimbările sunt vizibile şi pe plan mental, nu doar fizic: „Copiii care fac sport dobândesc o altă atitudine, altă mentalitate, sunt mai plini de viaţă, au energie, sunt sociabili, fiindcă prin natura sportului intră în contact cu alţii, în colectiv, respectă reguli, ştiu să interacţioneze, să se orienteze, de la vârste fragede”. Ciprian Cosma este convins că toate acestea le pot aduce tinerilor succes în carieră şi în viaţa de zi cu zi.

http://www.mytex.ro/eveniment/grand-fitness-ii-ajuta-pe-elevii-brasoveni-sa-devina-oameni-de-succes_409406.php

Kick Box cu Andrei - 11 SEPTEMBRIE

Boxul este un sport marţial străvechi în care doi concurenţi cu greutăţi similare, luptă cu ajutorul pumnilor, într-o serie de reprize, numite runde. Cunoscut ca şi arta de a lovi un adversar, fără ca tu să primeşti loviturile acestuia, boxul poate deveni sportul tău preferat, chiar dacă nu intenţionezi să îţi faci o carieră din acest sport. Poţi să practici box şi în afara ringului, fără a te confrunta cu un adversar.

Box-ul este considerat ca fiind unul dintre cele mai complete şi complexe sporturi.

Antrenamentul presupune box cu lovituri de picior. Se urmăreşte întărirea şi tonifierea organismului prin exerciţii dinamice, având o ritmicitate crescută în funcţie de ce se doreşte în lecţia de antrenament. Este un sport relativ uşor de învaţat şi se potriveşte stilului de viaţă modern, antrenamentele neavȃnd rigiditatea celor din sălile de arte marţiale tradiţionale. Practicantul învaţă să se controleze pe sine şi să domine orice situaţie.

 

Beneficiile Antrenamentului de Kick Box:

 

Întărirea și tonifierea organismului

Deprinderea controlului de sine și dominarea oricărei situații apărute

Invătați cum să vă apărați și să deveniți mai puternici

Masajul, o componentă wellness de clasă la Grand Fitness

Grand Fitness are la bază conceptul de a aduce în viețile oamenilor cea mai pură formă a unei vieți sănătoase.

Tendința wellness se manifestă în toate domeniile vieții, începând de la sport, nutriție, sănătate, până la frumusețe, muncă, odihnă și relaxare.
Grand Fitness nu este o simplă sală de antrenament, ci un concept gândit în cele mai mici detalii, care oferă servicii complete și complexe. Pentru aceasta, punem la dispoziția dumneavostră un cabinet de nutriție, două cabinete de masaj și un „Vitamin Bar” cu produse dedicate activității sportive.

Ciprian Manu este maseur de 7 ani, de 4 ani lucrând la Grand Fitness. Practică un „cocktail masaj”, așa cum îi place să spună, îmbinând masajul terapeutic, cu stretchingul, cu masajul anticelulitic și cu cel de relaxare.

Daniela Petrișor s-a specializat în masaj de numai un an, însă se mândrește cu rezultate extraordinare grație pasiunii avute în activitatea sa, ghidându-se după principiul „forța de a dărui”.
Cei doi ne-au relatat că persoanele care au apelat la serviciile lor profesioniste au devenit mai puțin stresate, masajul fiind și un remediu excelent împotriva oboselii.

În ceea ce privește activitatea de masaj, Grand Fitness oferă următoarele servicii: ședință singulară, abonamente, abonamente combinate (fitness și masaj), existând și un program numit wellness corporate, adresat companiilor, tocmai pentru ca angajații acestora să beneficieze de un stil de viață sănătos.

Seminar „Spune adio celulitei”

Tot pe tema unui stil de viață sănătos, la sediul său de pe Bulevardul 13 Decembrie nr. 96, Grand Fitness organizează în data de 8 iunie, de la ora 19.00, un seminar de nutriție și lifestyle, „Spune adio celulitei”, la care vor participa maseurul Ciprian Manu și nutriționistul Nona Trif. Înscrierile se fac pe bază de rezervare, întrucât numărul de locuri este limitat.

Mai multe informații puteți primi apelând numerele de telefon: 0268 545868 și 0756 161500.

 

 

Un câştigător al Cupei Mondiale la kickboxing este antrenor la Grand Fitness!!!

Publicat in: Cotidianul Transilvania Expres nr. 6461 din Lu, 17 Nov 2014

Respectându-şi standardul ridicat de profesionalism, Grand Fitness (Bulevardul 13 Decembrie nr. 96 - în clădirea Teo Center) are plăcerea să anunţe cooptarea a încă unui instructor de certă valoare în echipa sa de specialişti. Este vorba de Ninel Ianculescu (foto), braşoveanul care în 2005, în Ungaria, la Nyiregyhaza, a câştigat Cupa Mondială la kickboxing în cadrul categoriei 91 de kilograme.

„Eu zic că este o performanţă deosebită, întrucât, la 31 de ani,      m-am pregătit 18 luni, după o lungă perioadă de pauză competiţională, pentru a câştiga acest trofeu. Totodată, în circuitele de actualitate ale vremii, am susţinut 13 lupte, din care am câştigat 12, un meci terminându-se la egalitate”, ne-a declarat Ninel Ianculescu, el începând să practice boxul în copilărie, până la vârsta de 19 ani.

„M-am decis să vin la Grand Fitness când am văzut condiţiile existente la Fight Club. Sala este cea mai dotată din Braşov pentru sporturile de contact, fiind printre puţinele din ţară care se mândresc cu aşa ceva. Clienţii care vor să se elibereze de stres - mă refer şi la cei de la firmele corporatiste, eu având un program flexibil - trebuie să înţeleagă că nu promovez violenţa, kickboxing-ul fiind şi un eficient mijloc de autoapărare, necesar, aş zice, ţinând cont de lumea în care trăim”, a precizat Ninel Ianculescu, care, în afară de a preda cursuri de box şi kickboxing, este personal trainer.

Se ştie, în sala Fight Club-ului, amatorii beneficiază de echipamente moderne (ring de box, saci pentru kickboxing, manechini, tatami, funii) într-un spaţiu generos, de 350 de metri pătraţi.

Ninel Ianculescu pregăteşte tineri şi pentru performanţă, solicitând, la înscriere, ca doritorii, în special cei sub 18 ani, să prezinte o adeverinţă medicală cum că pot practica sportul.

Programul său pentru cursurile de box şi kickboxing este următorul: în fiecare luni, miercuri şi vineri de la 17.00, la 18.30; marţea şi joia, între orele 15.30 şi 17.00.

Intrarea se face pe bază de şedinţă singulară sau abonamente care permit accesul la Fight Club.

Mai multe informaţii puteţi afla apelând numerele de telefon: 0268/545868 şi 0756/161500 sau accesând site-ul www.grand-fitness.ro.

http://www.mytex.ro/sport/un-castigator-al-cupei-mondiale-la-kickboxing-este-antrenor-la-grand-fitness_415419.php

BARRE FITNESS- din 15 octombrie, un nou concept la Grand Fitness

Echipa de instructori de la Grand Fitness (strada 13 Decembrie nr. 96) are, de curând, un nou membru. Este vorba de Nona Trif, instructor de barre fitness și personal trainer.

Nona Trif a început să practice fitness-ul în vremea studenției. A absolvit Facultatea de Psihologie-Sociologie a Universității București. Apoi, și-a împărțit cariera în două ramuri principale: project manager și fitness. A devenit instructor de aerobic, personal trainer, a terminat cursurile de barre concept, așteptând, acum, să-i fie trimisă licența de la Londra.
Metoda barre concept armonizează antrenamentele tradiționale de pilates cu mișcările de bază din balet, pentru un corp armonios și tonifiat. În Statele Unite ale Americii, de exemplu, a intrat în primele branduri în fitness.


Ești gata pentru o remodelare serioasă a corpului? Nona Trif te așteaptă la cursurile sale, prezentându-ți beneficiile:

- Un antrenament intens, delicat cu încheieturile. Rezultatul este un organism realiniat, reechilibrat și care functionează mai eficient.

- Nu este necesară experiența.

- Un antrenament total, complet. Vei asista la ridicarea mușchilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului și sculptarea brațelor.

- Antrenează musculatura până la epuizare prin pulsații continue de impact scăzut, dar de intensitate ridicată.

- Un antrenament adaptabil pentru orice vârstă, nivel de fitness și probleme medicale.

- Crește mobilitatea, densitatea musculară și osoasă, revigorează metabolismul.

- Nu te vei plictisi niciodată, întotdeauna vei radia de energie, bună dispoziție și elemente noi.

- Pierzi în greutate și în centimetri, îmbunătățește tonusul cardiovascular, postură, rezistență și forță.

- O arie de mișcare și anduranță mult mai mare comparativ cu alte activități sportive.

- Rezultate rapide. În scurt timp corpul tău va reflecta rezultatele acestui antrenament; la o participare de cel puțin 2 ori pe săptămână, vei observa schimbări în mai puțin de o lună.

La cursuri, poate participa orice persoană cu vârstă mai mare de 5 ani. Este necesară încălțăminte cu talpă subțire.


Orarul Nonei Trif la Grand Fitness este următorul: luni, de la ora 19.00; marți și joi, de la 9.00, sâmbătă, de la 10.00. Joi, 15.10, și luni, 19.10, sunt programate ședințe „happy hour” (accesul este gratuit).


Intrarea se face pe bază de ședință singulară sau abonamente. Mai multe informații puteți primi apelând numerele de telefon: 0268/545868 și 0756/161500 sau accesând site-ul www.grand-fitness.ro

 

http://www.mytex.ro/stiri/184-sport/alte-sporturi/504158-ultima-noutate-cursuri-de-barre-la-grand-fitness.html

Salon Classe: Fii tu în ziua nunţii!

"Am adunat ceva experienţe în cei aproape 20 de ani în care am trăit, chiar şi pentru câteva ore, alături de fiecare mireasă, emoţiile care pun stăpânire pe noi în acea zi: ziua nunţii.
O zi încărcată de semnificaţii, o zi în care doreşti să iasă totul perfect până în cele mai mici detalii, iar toate acestea, de cele mai multe ori nu depind de tine. Există o întreagă armată în mâinile căreia stau fraiele. De la organizator de evenimente la fotograf, cameraman, case de modă, artă florală...până la hair stylist şi make-up artist, adică noi.
Despre cei din urmă vom vorbi azi. Mai exact despre tendinţele anului 2016 în materie de coafuri de mireasa şi, foarte important, despre paşii premergători zilei celei mari.
Cuvântul cheie pentru trendul acestui an în materie de coafuri de mireasă este Naturaleţea.
Chiar dacă, datorită personalităţii, unele domnişoare aleg un look impunător, caracterizat printr-un machiaj puternic şi o coafură în linii clare, designerii noului sezon ne îndreaptă spre rochii şi coafuri diafane accesorizate cu coroniţe sau bucheţele de flori naturale. Toate acestea pun în evidenţă frumuseţea naturală şi nimic mai mult. Părul poate fi prins în cocuri lejere sau poate fi lăsat liber, alegând fie buclele anilor 40 pentru un stil glamour, fie bucle rebele iar pentru cele mai norocoase onduleurile naturale accesorizate cu agrafe strălucitoare care vor pune accentul pe strălucirea din privire.
Chiar dacă stilistul care va crea coafura din ziua evenimentului este cel ce se ocupă deja de look- ul tău, ai nevoie de câteva şedinţe premergătoare, în care vei beneficia de consultanţă în ceea ce priveşte asortarea coafurii cu rochia, stilul tău, bijuteriile şi nu în ultimul rând, cu tematica nunţii. Pe lângă asta, pregătirea, colorarea, forma, hidratarea părului sunt aspecte deloc de neglijat.
şi tenul are nevoie de îngrijiri premergătoare, care să-i redea luminozitatea şi să-l pregătească pentru machiajul din ziua evenimentului.
Pentru toate acestea te aşteptăm la Classe, unde ţi-am pregătit pachete promoţionale de care poţi beneficia împreună cu cei apropiaţi. "

Ana Nechifor
Hair stylist Salon Classe.

Bd 13 Decembrie nr.96

 

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov de Vineri, 17 Iun 2016 

 PREMIERĂ ÎN BRAȘOV. Eveniment Bosu vs. Power Bands la Grand Fitness!!!

Acțiunea va avea loc luni, 8 august, de la ora 19.00.
Evenimentul, coordonat de Zsuzsanna Leașu, singurul instructor certificat Bosu din Brașov, este unul dinamic și exploziv în care definirea, rezistența și energia sunt cuvintele cheie. Invitat special este Ciprian Scânteie, primul instructor certificat Power Bands din Brașov. Mixează și energizează atmosfera DJ SIHE- DJ și radio producer.

 

Ce ȋnseamnă Bosu?

 

Clasa de Bosu utilizează unul dintre cele mai populare accesorii de fitness. Aceasta îmbină perfect mişcările pentru antrenamente cardio, cele de forţă, de tonifiere sau de întărire a abdomenului. Exerciţiile se desfăşoară pe muzică ritmată, se lucrează toate grupele musculare, dezvoltând echilibrul și stabilitatea.

Beneficiile antrenamentului Bosu:
Ajută la îmbunătăţirea tonusului muscular
Dezvoltă echilibrul, forţa şi stabilitatea
Reduce stresul şi diminuează depresia


Benzile de rezistență


Folosirea benzilor duce la ȋmbunătăţirea mișcării funcţionale care permite creșterea puterii, flexibilităţii, agilităţii și vitezei.
Benzile de rezistență sunt puternice, versatile și disponibile într-o varietate de tensiuni pentru a se potrivi cu capacitatea clientului și nivelului de fitness.
Pierderea masei musculare pe măsură ce ȋmbătrânim ne face mult mai predispuși la dureri și probleme cronice, cum ar fi artrita. Cu ajutorul benzilor construim masa musculară și oprim pierderea masei musculare vitale.
Acestea îmbunătățesc orice mișcare, făcându-te mai dinamic și „exploziv”.

Datorită conceptului care le dă posibilitatea oamenilor de orice vârstă și la orice nivel de fitness să-și atingă obiectivele personale, benzile de rezistență au devenit indispensabile ȋn cadrul oricărui program de antrenament.


Beneficiile Power Bands:

Îmbunătățirea vitezei, agilitătii și flexibilităţii
Complet adaptabile, atât pentru ȋncepători, cât și pentru sportivii profesioniști
Potrivite și pentru reabilitare
Toate exercițiile sunt în mod progresiv eficiente
Cresc rezistența și stabilitatea
Construiesc rezistenţa musculară


Rezervări la tel: 0756.161500 / 0268.545868.
Grand Fitness / Regulile noastre, rezultatele tale!

Seminar de nutriţie la GRAND FITNESS. Poţi deveni o maşină de ars grăsimi!

Grăsimea nu este rea! Paradoxal, dar adevărat.
În cadrul seminarului despre IMPORTANŢA LIPIDELOR din 02.03.2017, ORA 19.00, găzduit de Grand Fitness, nutriţionistul Nona Trif va demonta multe prejudecăţi şi îţi va arăta cum poţi beneficia de toate avantajele consumului de grăsimi sănătoase.


Grăsimea din surse animale şi vegetale produce o sursă concentrată de energie în dietă.
Grăsimea este necesară în construcţia membranelor celulare, hormonale, prostaglandinelor, substanţe ce mediază procesele chimice importante în organism.
Grăsimea este necesară pentru absorţia şi utilizarea corectă a vitaminelor A, D, E şi K.
Grăsimile sunt necesare în transformarea carotenului în vitamina A şi pentru realizarea multor procese.
Grăsimile sunt delicioase, ceea ce adaugă un plus de gust.


Exceptând componenţa genetică, sunt 3 componente pe care trebuie să le ordonezi pentru a-ţi atinge scopurile în viaţă, indiferent care sunt acestea - stilul de viaţă, nutriţia şi antrenamentele fitness.
Cea mai bună pentru a pierde în greutate şi a te tonifia recreativ sau competitiv rămâne dieta metabolică, deoarece oferă o noua paradigmă pentru compoziţia corpului şi performanţă. Aceasta se referă la utilizarea sinergetică a unei diete slabe în carbohidraţi prin creşterea nivelului de proteină şi grăsimi sănătoase. În cadrul seminarului, se va prezenta cum se realizează această trecere de la o dietă bogată în carbohidraţi, la o dietă cu un nivel redus de carbohidraţi prin schimbarea nivelului de macronutrienţi în zile specifice.
Beneficiile acestei schimbări de macronutrienţi sunt o creştere a nivelului de sănătate, energie, îmbunătăţirea compoziţiei corporale, fizica şi performanţa mentală.
Dieta metabolică are peste 30 de ani de experienţă în nutriţie, antrenamente şi studii hormonale. Este un plan revoluţionar care foloseşte grăsimile sănătoase pentru a manipula natural hormonii, nu doar să ardă grăsime, dar şi să tonifieze şi remodeleze corpul. Contrar altor diete, este bazată pe principii ştiinţifice şi studii medicale, care vor fi prezentate în cadrul seminarului.

Seminar Nutriţie: Importanţa lipidelor ȋn alimentaţie
Data: 2 martie, ora 19:00
Specialist ȋn nutriţie gentică: Nona Trif

Ce aflăm? Cum aplicăm?
• Care sunt tipurile de grăsimi
• Pericole și beneficii
• Ce produse alegem. Recomandări.
• Exemple concrete: combinaţii bune/rele

În cadrul seminarului va exista și o secţiune de Q&A cu specialistul
Accesul este gratuit pentru membrii clubului, altfel taxa este de 30 lei. Numărul de locuri este limitat.
Informaţii suplimentare și rezervări, la tel: 0756 161500 / 0268 545868.

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov de Luni, 27 Feb 2017

Seminar de nutriție și antrenament la Grand Fitness! Transformă-ți viața!

Sport și alimentaţie. Un stil de viaţă.
Cum putem transforma alimentația sănătoasă și sportul într-un stil de viață? Află răspunsul participând la seminarul de nutriție și antrenament, din data de 10 martie. Tu faci primul pas, iar noi le vom face restul. Te vom învăța că e ușor să fii mai activ, să te antrenezi mai des, să mănânci mai bine și să-ți remodelezi corpul așa cum vrei.

Ce ȋnvăţăm? Cum aplicăm?

- Greșeli ȋn procesul de slăbire;

- Tonifiere: sfaturi și recomandări;

- Definire și tonus muscular prin antrenament și ȋntreţinere.
Instructor coordonator: Alexandru Stoian 

Data eveniment:10 Martie, ora 11:30 

Durata eveniment: 1 oră 30' 

Accentul va fi pe cum putem transforma alimentaţia sănătoasă și sportul, ȋntr-un stil de viaţă, nu o povară. În prima parte a seminarului vei afla generalităţi ale fitness-ului și alimentaţiei, beneficiile unui stil de viaţă sănătos, precum și exemplul personal al transformării antrenorului Alex Stoian (before&after), pentru motivaţie.

A doua parte va fi constituită din interacţiunea cu publicul. Specialistul nostru ȋţi stă la dispoziţie pentru a-ţi răspunde la ȋntrebări.

Accesul este gratuit pentru toți membri Grand Fitness. Pentru cei care nu sunt membri, tariful de acces este 30 lei/persoană.

Pentru că numărul de locuri este limitat, te rugăm să ȋţi faci din timp rezervare, la tel: 0756.161500 / 0268.545868.
http://www.mytex.ro/stiri/184-sport/alte-sporturi/570785-brasov-seminar-de-nutritie-si-antrenament-la-grand-fitness-transforma-ti-viata.html < br/> Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Joi, 8 Martie 2018

Un maestru Yoga din Nepal vine la Grand Fitness

Yoga is the journey of the Self, through the Self, to the Self - Bhagavad Gita

Pe 10 octombrie, de la ora 18:00, vă invităm la Grand Fitness la un eveniment de yoga special organizat în colaborare cu grupul Yoga with Alex&Simo.

Invitatul nostru din Nepal - Karnesh Rajthala, instructor certificat Yoga Alliance, va susține un workshop cu influențe nepaleze ce va include asane, pranayama, meditație și sound immersion cu boluri tibetane.

Karnesh Rajthala practică yoga de peste 10 ani și încă de la o vârstă fragedă interesele sale s-au îndreptat către subiecte legate de spiritualitate, autocunoaștere și găsirea forței interioare. Acest lucru l-a determinat să-și petreacă timpul în ashram-uri, în preajma a mai mulți guru spirituali și înțelepți, de la care a primit inițieri în discipline sacre, precum Kriya Yoga și Kundalini Yoga. A predat yoga în mai multe centre de meditație și retreat-uri din Nepal, elevii săi provenind din țări din întreaga lume. În prezent, Karnesh deține și administrează propria companie ce organizează retreat-uri de yoga și drumeții montane combinate cu yoga în spectacularii munți Himalaya .

Karnesh aduce cu sine un stil de yoga deosebit, cultivat și format în sânul munților Himalaya - lăcașul zeilor – un adevărat centru spiritual al lumii.

Pe Karnesh îl găsiți aici www.kamalayoganepal.com.

Mai multe detalii despre eveniment httpsgoo.glug1wUT

Pentru înscrieri ne puteți contacta la telefon 0763 691691 (Simona).

Grand Fitness Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center)

 

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Marți, 26 Sept 2017

Curios să descoperi cel mai hot trend ȋn materie de fitness?

Toamna aceasta aduce un nou concept de fitness în programul claselor de aerobic.

Descoperă STRONG by Zumba®, un antrenament revoluționar de înaltă intensitate, în care fiecare mișcare este sincronizată cu o bătaie, testându-vă puterea și rezistența într-o sesiune puternică de cardio.
La acest antrenament muzica și mișcările se vor sincroniza ȋn așa fel ȋncât să ȋţi depășești limitele, pentru a-ţi atinge obiectivele propuse ȋn cel mai scurt timp. Unul dintre cei mai cunoscuți DJ electro house, Steve Aoki, a conceput melodii special pentru programul STRONG by Zumba®: https://www.youtube.com/watch?v=iAGvu7tLFZg.

Descoperă beneficiile antrenamentului STRONG by Zumba®
Antrenamentul cu propria greutate, STRONG by Zumba®, te va ajuta să ȋţi crești rezistenţa musculară și să câștigi tonifiere și definire musculară prin elemente de condiţie fizică, lovituri ȋmprumutate din sporturi de contact și exerciţii pilometrice.
Este un antrenament de dificultate crescută, special pentru cei care vor să ȋși pună la ȋncercare forţa și rezistenţa la efort fizic și mental.

Curios să experimentezi cel mai hot trend ȋn materie de fitness?

Hai să te convingi de cel mai tare tip de antrenament cardio, în fiecare marți și joi de la orele 19:30. Unde? La Grand Fitness, pe Bd 13 Decembrie, nr 96.

Instructor coordonator: Andrei Hinta.


Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Luni, 2 Oct 2017

Eveniment de marcă ​la Grand Fitness: AcroYoga și sound immersion cu boluri tibetane

Este foarte posibil ca fiecare dintre voi să fi dat la un moment dat peste fotografiile incredibile a doi yogini zâmbitori echilibrându-se fără efort unul pe mâinile și/sau picioarele celuilalt într-o locație exotică. Poate că după ce ați văzut imaginile respective v-ați spus în gând că așa ceva este imposibil și că nu ați putea face asta niciodată.

Imobiliare.ro
Vă mărturisim un secret: Ba da, puteți!

Nu trebuie să fiți un gimnast maestru, un acrobat de circ sau un yogin avansat pentru a vă bucura de această practică. Nu poți sta în mâini sau nu poți să îți atingi degetele de la picioare? Nu este o piedică. AcroYoga este o practică ce ține în primul rând de tehnică și apoi de aptitudinile fizice.

S-ar putea să credeți că oamenii mai corpolenți sunt cei care fac ridicarea, iar oamenii mai ușori sau mai scunzi sunt ridicați, mișcați, sprijiniți. Nu este cazul. AcroYoga nu sfidează gravitația, ci o onorează. Tehnica este mai importantă decât forța. Toată lumea ce participă la clasă trece prin aceeași experiență. În timp ce învățați să îi sprijiniți pe ceilalți, veți ajunge să vă permiteți să vă sprijiniți. Aceasta este o bază fundamentală a încrederii: renunțați la control pentru a putea prelua controlul.

Așadar, pe 3 martie, de la ora 10.00, vă invităm la Grand Fitness la o clasă frumoasă, provocatoare și distractivă de AcroYoga!

Vom încheia evenimentul nostru cu o sesiune de relaxare profundă prin sound healing cu boluri tibetane!

Sunetele vechilor boluri din Himalaya sunt folosite pentru a crea un întreg spectru de frecvențe. Sunetul nu este experimentat doar la nivelul auzului - undele de sunet afectează fizic corpul provocând o vibrație la nivel celular. Cu capacitatea sa de a induce o stare de meditație spontană, o sesiune de sound healling poate accesa părți ale minții care sunt de obicei închise, rezultând într-un sentiment de conștientizare profundă și de conectare. Tensiunea este eliberată, blocajele sunt șterse. Sunetul poate să elimine energiile stagnante, să restabilească fluxul liber de energie vitală în întregul nostru corp și să contribuie la aducerea calmului și liniștii în viața noastră de zi cu zi.

Evenimentul durează 120 minute, instructorii coordonatori fiind Simona Simion (Grand Fitness) și Alexandra Lăzărescu. ​

- Clasa de AcroYoga este accesibilă tuturor.
- Nu trebuie să va aduceți partener, vom forma perechile de lucru la clasă.
- Contribuție: 50 lei (30 de lei pentru abonații activi Grand Fitness)

Mai multe detalii și înscrieri la tel: 0756.161500 / 0268.545868.

Grand Fitnes / Regulile noastre. Rezultatele tale.

 

Publicat în ziarul Transilvania Express Brașov Miercuri, 14 Februarie 2018