Născut din pasiune

Susținem dezvoltarea unui stil de viață sănătos prin antrenamente intense și nutriție echilibrată.

În crearea conceptului, s-a optat pentru furnizori internaționali recunoscuți în lumea wellness-ului, respectându-se cele mai înalte standarde internaționale. Am introdus pentru prima dată în România brand-ul Cybex, lider mondial în domeniu, fiind echipamente fitness de ultimă generație.

Suntem preocupați de dezvoltare și de introducerea celor mai eficiente și inovatoare tipuri de antrenamente. S-au născut astfel studiourile de Fight Club și Cross Training. Puterea antrenamentelor cu propria greutate, împreună cu educația impusă de sporturile de autoapărare, formează cheia către cea mai bună performanță și întreținere corporală. Avem distincţia de a oferi cei mai buni instructori de fitness, antrenori personali, experți wellness , precum și cele mai bune echipamente de forţă şi de cardio. Grand Fitness deține cea mai completă echipă de traineri: 18 performeri cu mare experiență, unii dintre ei sportivi de performanță, specializați în străinătate (USA) și cu practică internațională.

Folosind tehnicile cele mai progresive și inovatoare, echipa noastră motivează membrii Grand Fitness pentru a obţine rezultatele dorite. Grație aparatelor de ultimă generaţie, atât antrenamentele de forţă cȃt şi cele cardio vor fi efectuate corect şi în siguranță, stimulȃnd musculatura şi protejȃnd articulaţiile, determinându-te să îți depășești limitele.

Atenţia noastră pentru detalii ne aduce în postura de lideri în inovație. De la vestiarele spațioase, la echipa de antrenorii personali și instructorii pentru antrenamentele de grup, nici un singur aspect nu este trecut cu vederea.

Clubul Grand Fitness întruchipează calitate, sănătate prin mișcare și energie pozitivă.

Vă așteptăm cu drag!